fbpx
  • +40372361250
  • +40372361251
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

În cadrul Universităţii „Danubius", Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale îşi asumă misiunea de a pregăti specialişti, cercetători şi lideri în diferite domenii.

Curricula pe care o oferim studenţilor noştri, este în consens cu tot ceea ce se întâmplă astăzi pe plan naţional şi internaţional, ceea ce face ca o astfel de diplomă de absolvire să fie recunoscută, prin creditele transferabile, oriunde.

Studii de Licență

Comunicare și Relații Publice

IF

acreditat

ID

acreditat

75

locuri

75

locuri

Media Digitală

IF

autorizat

50

locuri

Relații Internaționale și Studii Europene

IF

acreditat

ID

autorizat

50

locuri

50

locuri

Oportunități în carieră

Comunicare şi Relaţii Publice: specialist relații publice; consilieri de comunicare; specialist comunicare; organizatori de evenimente; specialist în publicitate; specialist marketing; purtător de cuvânt; specialist lobby și advocacy; organizator de evenimente; specialist în relații publice în echipele de comunicare ale companiilor private sau ale instituțiilor de stat; brand manager; jurnaliști de radio, de televiziune, de presă scrisă tradițională sau online.


Media digitală: producător de conținut digital, producător de conținut multimedia; designer web și grafică; content manager; analist al comportamentului consumatorilor online; web copywriter; social media manager; editor social media.


Relaţii Internaţionale şi Studii Europene: politologi, sociologi, consilieri politici, analişti politici, consilier/expert în relaţii internaţionale, studii europene; consilier/expert în domeniul integrării europene şi euroatlantice; analist politică externă; manangeri de proiecte europene şi internaţionale; consilier și secretar diplomatic; specialist comunicare publică internaţională.

Studii de Master

Managementul Securității în Relațiile Internaționale

50

locuri

IF

Afaceri și Economie Internațională
(interdisciplinar)

25

locuri

IF

Oportunități în carieră

Consultant de securitate, referent relații externe, manager de securitate, manager pentru ordine și siguranță publică, specialist în securitate internațională, referent de securitate, funcţionar de ordine publică şi siguranţă, consilier de securitate în organizaţii internaționale.


Consilier /expert /inspector /referent /economist în relații economice internaționale, consilier /expert /inspector /referent /economist în management, asistent de cercetare economist în management, ofițer de politici economice, consilier economist în relații internaționale.

IF – învăţământul cu frecvenţă presupune participarea la activităţile de curs şi de seminar.

IFR – învăţământul cu frecvenţă redusă, caz în care participi doar la activităţile aplicative obligatorii, orele de predare fiind înlocuite cu cele de studiu individual.

ID - învăţământ la distanţă este caracterizat de întâlniri periodice tutoriale. Întreaga comunicare dintre student şi profesor este realizată pe Platforma Sakai, Universitatea „Danubius” fiind una dintre puţinele instituţii de învăţământ superior care exploatează cu maximă eficienţă şi responsabilitate această platformă electronică de învăţământ.

© 2024 Universitatea Danubius își rezervă drepturile de autor asupra conținutului scris, dar și asupra imaginilor afișate pe acest site.