fbpx
  • +40372361250
  • +40372361251
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facultatea de Științe Comportamentale și Aplicate

Facultatea de Științe Comportamentale și Aplicate îşi asumă misiunea de a pregăti specialişti, cercetători şi lideri în diferite domenii.

Curricula pe care o oferim studenţilor noştri, este în consens cu tot ceea ce se întâmplă astăzi pe plan naţional şi internaţional, ceea ce face ca o astfel de diplomă de absolvire să fie recunoscută, prin creditele transferabile, oriunde.

Studii de Licență

Psihologie

IF

acreditat

50

locuri

Asistență Socială

IF

autorizat

50

locuri

Informatică

IF

autorizat

30

locuri

Oportunități în carieră

Psihologie: psiholog în specialitatea psihoterapie, psiholog; psiholog în specialitatea psihologie clinică; psiholog în specialitatea consiliere psihologică; psiholog în specialitatea psihologia muncii și organizațională; psiholog în specialitatea psihologie judiciară; psihopedagog; expert poligraf; psiholog școlar; terapeut ocupațional.


Asistenţă socială: Asistent de cercetare în asistenţă socială, asistent social cu competenţă în sănătate mintală, asistent social nivel superior, consilier de probaţiune , consilier forţă de muncă şi șomaj, consilier şcolar, consilier în domeniul adicţiilor.

Informatică: Specialişti în Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (Informatică), analişti de sistem, proiectanţi de software, proiectanţi de sisteme web şi multimedia, programatori de aplicaţii, analişti-programatori în domeniul software, designeri şi administratori de baze de date, administratori de sistem, specialişti în reţele de calculatoare, specialişti în baze de date şi reţele.

IF – învăţământul cu frecvenţă presupune participarea la activităţile de curs şi de seminar.

IFR – învăţământul cu frecvenţă redusă, caz în care participi doar la activităţile aplicative obligatorii, orele de predare fiind înlocuite cu cele de studiu individual.

ID - învăţământ la distanţă este caracterizat de întâlniri periodice tutoriale. Întreaga comunicare dintre student şi profesor este realizată pe Platforma Sakai, Universitatea „Danubius” fiind una dintre puţinele instituţii de învăţământ superior care exploatează cu maximă eficienţă şi responsabilitate această platformă electronică de învăţământ.

© 2024 Universitatea Danubius își rezervă drepturile de autor asupra conținutului scris, dar și asupra imaginilor afișate pe acest site.