fbpx
  • +40372361250
  • +40372361251
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Facultatea de Drept

O facultate călăuzită de viziunea devenirii sale a unui lider cu recunoaștere internațională în domeniul educației superioare juridice.

Facultatea de Drept își asumă misiunea de a pregăti viitoarele generații de juriști într-un mediu de învățare și de formare ancorat realității și dinamicii pieței muncii, deschis provocărilor noilor profesii juridice, un mediu permanent conectat metodelor moderne de educație și noilor tehnologii.

Studii de Licență

Drept

IF

acreditat

IFR

acreditat

ID

acreditat

180

locuri

90

locuri

100

locuri

Oportunități în carieră

Drept: Judecător, procuror, avocat, notar, executor judecătoresc, consilier juridic, lichidator, mediator, grefier, referent de specialitate asigurări, agent consular, ofițer de legătură vamală, consilier de proprietate industrială autorizat, consilier de probațiune, expert vamal etc.

Studii de Master

Drept și Administrație Publică Europeană

Științe Penale

200

locuri

IF/IFR

Oportunități în carieră

Drept și Administrație Publică Europeană: consilier armonizare legislativă, expert armonizare legislativă, analist armonizare legislativă

Științe Penale: consilier probațiune, expert criminalist, expert prevenirea și combaterea corupției

IF – învăţământul cu frecvenţă presupune participarea la activităţile de curs şi de seminar.

IFR – învăţământul cu frecvenţă redusă, caz în care participi doar la activităţile aplicative obligatorii, orele de predare fiind înlocuite cu cele de studiu individual.

ID - învăţământ la distanţă este caracterizat de întâlniri periodice tutoriale. Întreaga comunicare dintre student şi profesor este realizată pe Platforma Sakai, Universitatea „Danubius” fiind una dintre puţinele instituţii de învăţământ superior care exploatează cu maximă eficienţă şi responsabilitate această platformă electronică de învăţământ.

© 2024 Universitatea Danubius își rezervă drepturile de autor asupra conținutului scris, dar și asupra imaginilor afișate pe acest site.